webdesign, ons werk, jullie succes

VOOR MOBIEL, TABLET EN DESKTOP

responsive designs

Net als veel andere ondernemers zult ook u het belang in zien van een goede website. Maar niet iedereen is echter even handig op de computer en vaak weten ze dan niet welke stappen men allemaal moet ondernemen om een website on-line te krijgen. En daarom wordt een website vaak steeds weer op de lange baan geschoven. Novio Design kan en helpt u graag met alle stappen die nodig zijn om uw bedrijf professioneel op het Internet te presenteren.

onze paketten

My Image
My Image
My Image

wij zijn novio design

Stacks Image 3193667

jouw website in ons beheer

Bezoekers en klanten zien snel of er weer iets nieuws op jouw site te ontdekken valt, maar ook dat er al maanden niets is veranderd aan jouw site. In dat geval zijn ze snel weer weg. Het bijhouden van een website kost tijd en hoe gemakkelijk zou het niet zijn als je daar geen omkijken naar zou hebben? Wij kunnen dat voor je doen.

Teksten, foto’s en aanpassingen aan je website doen wij voor jou. Daar hebben we zeg maar een vorm van een abonnement waarmee je 10 keer een beroep op ons kunt doen.
Wat kost dat allemaal?
€ 10,- per maand voor de hosting en het beheer van jouw website
Aanschaf van een abonnement van € 125,- voor 10 maal een wijziging van foto’s of teksten.

Hoe gemakkelijk is het als jij geen omkijken meer hebt naar het onderhoud van je website en je niet hoeft te verdiepen in de techniek?

wij werken in stijl

Stacks Image 3193669

jouw website in eigen beheer

U wilt een nieuwe website laten maken? En daarbij zelf de teksten en afbeeldingen kunnen aanpassen met een beheerssysteem (CMS)? En die daarnaast ook nog geheel is geoptimaliseerd voor het gebruik op desktop computers, mobiele telefoons en tablets en heel goed gevonden kan worden? Dan heeft Novio Design hiervoor een oplossing.

Bij het Plus pakket bouwen wij met simpele CMS blokken op diverse pagina’s de mogelijkheid in om teksten en/of foto’s zelf aan te passen.

Het maatwerk pakket is gebouwd in een eigen CMS pakket. dit betekend dat u zelf alle pagina’s en de inhoud daarvan kunt aanmaken en aanpasssen.

eerste klas website's, eerste klas app's

– Made met  in Nijmegen –

Novio Design® is een webdesign en app ontwerp bureau
in Nijmegen en opgericht door Ton Haex.
Wij werken met RapidWeaver en Appmachine voor onze ontwerpen.
Klik hier voor ons Privacy beleid